Sunday, 12 February 2012

Ghost Rider Spirit of Vengeance (2012)



Ghost Rider Spirit of Vengeance - The Darkest Hero Rides Again is an upcoming 3D superhero film. Ghost Rider roars up on his burn-out bike. Coming to cinemas, 17th February 2012.

atau dalam bahasa melayu versi google translate:


Hantu Roh Rider kepada golongan yang bersalah - Rides Hero Darkest Lagi adalah sebuah filem superhero 3D yang akan datang. Rider hantu roars di atas basikal pembakaran keluar. Datang ke pawagam, 17 Februari 2012.

pekejadah nyer?? naek basikal ke beliau dalam filem kali nie?

mari kita rungkai persoalan ini ! huhu..

ok.
yang nie sequel terbaru Ghost Rider nie, antara filem yang dinanti-nantikan tahun nie.. rase2 bez ke x nie? kalau best nie mesti rasa best kan nie? (xde idea nie, haha nie.. =.="). sape2 yang layan ghost rider yang sebelum nie konpem2 nak tengok.. ha, usha trailer dulu, kat SINI ye.. official website dye lak kat SINI :)

Gempak? bagi aku memang nampak cam gempak walaupun x segempak Ghost Rider versi bahasa melayu yang da tayang pun kat Malaysia dan agak kontroversial sket r..haha..tapi ade hikmahnya - Zizan da rapat dengan Ustaz Azhar Idrus..huhu.. tau cite pe? Hantu Bonceng.. =..="
kan3? disebabkan kegagalan sequel yang bertajok Hantu Bonceng tersebut r dorang nak release yang Ghost Rider Spirit of Vengeance nie.. hmm, macam2 dorang nie en.. nie sume konspirasi je nie, kalo aku x explain kat sini mesti ramai yang x tau fakta nie.. :P

ok, da nak maghrib, baek stop mengarut, kang leka untuk menunaikan tanggungjawab sebagai seorang muslim.. :)

until next entry, wassalam..
sudi2 la polow ek..







2 comments:

Edy Zaidi said...

ada cite ghost rider baru ek?kompem g tgk ni

zarizz said...

tu la :) ritu tengok trailer dia pun best ..

Post a Comment

Sila-sila komen sampai muntah :D

our life change since ..

Daisypath Anniversary tickers